Medlemsundersøgelse

30. august 2022 kl. 14:37

Sendt til  Medlemmer, Trænere, Spillere og Frivillige i fodboldafdelingen.

Vi har i fodboldafdelingen indgået en aftale med DBU Jylland og Players 1st om at benytte et online medlemsundersøgelsesredskab. Du vil i den forbindelse modtage en mail fra Players 1st torsdag den 1. september med et spørgeskema, som vi rigtig gerne vil have dig til at besvare.

Spørgeskemaet og resultaterne skal hjælpe os som klub med at blive bedre til at prioritere indsatserne i den kommende tid til gavn for alle i klubben.

Vi er i en tid lige nu, hvor meget er usikkert og hvor ingen rigtig ved, hvad fremtiden vil bringe både udenfor og indenfor fodbolden. For at stå stærkest muligt rustet til den tid der kommer, har vi derfor ment, at en Players 1st medlemsundersøgelse vil være et rigtig godt redskab, vi som fodboldudvalg kan agere ud fra.

Men vi behøver din hjælp – så brug derfor 10-12 minutter på at besvare skemaet og hjælp din klub med at hjælpe dig.
Til de yngre medlemmer – I må meget gerne få jeres mor eller far til at hjælpe jer med besvarelsen
For at vi kan få den bedste besvarelse opfordres der til, at der besvares pr. medlem således at der ikke kun bliver besvaret pr. familie.

Skulle mailen ikke dukke op, så tjek jeres spamfilter, da vi har erfaringer med, at den kan ende der.

Fodbold hilsen fra

Fodboldudvalget